Bogers Algemene afbraak, uw afbraakspecialist

Een all-in-onebedrijf voor opruimingen, verhuizingen en reinigingen en afbraak

Contacteer ons

Wat doet Bogers Algemene afbraak?

Bogers Algemene afbraak uit Brasschaat is een erkende aannemer voor allerlei soorten afbraakwerken, voor particulieren en bedrijven. Gaat u uw woning slopen of bent u van plan om verbouwingswerken uit te voeren? Van het opruimen van uw kelder of de sloop van uw zolder tot de afbraak van uw complete woning; Bogers Algemene afbraak is gespecialiseerd in allerhande binnen afbraakwerken. Wenst u uw tuin nieuw leven in te blazen, maar staan er verschillende constructies in de weg die dit onmogelijk maken? Afbraakwerkzaamheden van garages, schuren, tuinhuisjes en andere tuinconstructies vallen eveneens onder het uitgebreide takenpakket van deze firma.

Bedrijven kunnen hier terecht voor de gedeeltelijke of volledige sloop van fabriekshallen, kantoren en loodsen. Verder staat Melvin Bogers in voor de sloping van openbare gebouwen zoals gemeentehuizen, scholen, politieburelen, winkels, et cetera.

Panden gebruiksklaar maken voor verhuur of verkoop, of het verrichten van de nodige acties na een overlijden neemt hij ook voor zijn rekening.

Expert in calamiteiten

Hij beschikt over jarenlange ervaring in dienstverlening in geval van schade of calamiteiten. Bogers Algemene afbraak treedt op wanneer uw woning of bedrijfspand vuur gevat heeft of ernstige schade opgelopen heeft om eender welke andere reden.

Brede dienstverlening

U schakelt Bogers Algemene afbraak in voor talloze afbraakwerkzaamheden, voor privépersonen, bedrijven en openbare instanties. Deze Antwerpse aannemer realiseert al uw klussen op een nauwkeurige en discrete manier die perfect aan uw persoonlijke wensen beantwoordt. Uiteraard kunt u gedurende het hele project rekenen op een flexibele dienstverlening.

Bevindt u zich in de omgeving van Brasschaat en bent u op zoek naar een aannemer voor uw sloopwerken? Neem contact op met Bogers Algemene afbraak!