Volledig kuisen en schilderen van panden in Antwerpen

Een all-in-onebedrijf voor opruimingen, verhuizingen en reinigingen

Contacteer ons

Uw huis verkoopklaar maken in Antwerpen

Bogers Opruimingen en Verhuizingen in Brasschaat maakt uw huis opnieuw verkoopklaar. Dit wil zeggen dat Melvin uw huis volledig ontruimt en schoonmaakt, maar daarnaast ook de nodige kleine herstellingswerken uitvoert. Zo kan hij bijvoorbeeld uw oude trap schilderen om bij te dragen aan een optimale uitstraling en de verkoopprijs. Melvin maakt uw huis verkoopklaar na iedere vorm van bewoning, ook wanneer de huurders er een zootje van maakten. Daarnaast is Melvin gespecialiseerd in uw huis verkoopklaar maken na calamiteiten zoals brandschade of een sterfgeval met schade ten gevolge van het ontbindingsproces.

  • Uw huis verkoopklaar maken na brandschade

  • Uw huis verkoopklaar maken na overlijden

  • Uw huis verkoopklaar maken na huurschade

  • Uw huis verkoopklaar maken na waterschade

  • Enz.

Opkuis na verhuis

Wanneer u een beroep doet op de opkuis- of verhuizingdiensten van Bogers Opruimingen en Verhuizingen is een schoonmaakdienst optioneel. U kiest daarbij zelf wat er zoal noodzakelijk is. Dit gaat van de loutere opkuis na verhuis tot het verkoopklaar maken van de woning of het uitvoeren van herstellingswerken bij een huurwoning. Op basis van de huidige staat van het pand en de noodzakelijke schoonmaakdiensten stelt Melvin een offerte voor u op.

Verkoopklaar en meer

Naast uw huis verkoopklaar maken of de opkuis na verhuis voert Melvin graag talloze kleine werken uit. Hij is vooral bedreven in schilderwerken. Melvin heeft de juiste ingesteldheid en heeft veel ervaring met betrekking tot opkuis- en schilderwerken. Hij is steeds bereikbaar en stelt zich uitermate flexibel op.

Neem dan contact op met Bogers Opruimingen en Verhuizingen in Brasschaat.

Wilt u uw huis verkoopklaar maken of zoekt u iemand voor de opkuis na verhuis?