Opruimingen door Bogers Opruimingen en Verhuizingen in Brasschaat

Een all-in-onebedrijf voor opruimingen, verhuizingen en reinigingen

Contacteer ons

Opruimingen en inboedels weghalen in Antwerpen en omstreken

Bogers Opruimingen en Verhuizingen uit Brasschaat is uw partner voor alle opruimingen in Antwerpen en omstreken. Melvin beschikt over een jarenlange ervaring met betrekking tot inboedels leeghalen en gaat daarbij heel zorgvuldig te werk. Dit gaan van het leeghalen van volledige inboedels tot het louter opruimen van kelders, zolders, garages of achterhuizen.

Inboedel weghalen voor verhuurders

Niet alleen voor uw opruimingen rekent u op Bogers Opruimingen en Verhuizingen. Melvin ontzorgt u maximaal en maakt graag het pand volledig schoon en voert zo nodig kleine herstellingswerken uit. Ook schilderwerken behoren tot de mogelijkheden. Wanneer een huurder het al te bont heeft gemaakt, ontruimt Melvin dus niet alleen het pand, maar maakt hij het meteen klaar voor de volgende huurder. U ontvangt natuurlijk een duidelijke factuur opdat u op zijn minst de waarborg kunt inhouden.

Opruimingen voor bedrijven

Niet alleen particulieren in de omgeving van Antwerpen rekenen op Melvin. Zo voert Bogers Opruimingen en Verhuizingen regelmatig opruimingen uit voor bedrijven. Het gaat dan bijvoorbeeld over het opruimen van een magazijn om er een nieuwe productielijn in thuis te brengen of over het opruimen van garages. Ook de jaarlijkse opkuis en schoonmaak tijdens de vakantieperiode is een mogelijkheid. Melvin bespreekt graag uw wensen en stelt een offerte voor u op. Bij grote opruimingen rekent u natuurlijk op extra scherpe tarieven.

Inboedel opruimen na overlijden

Melvin is gespecialiseerd in inboedels leeghalen na calamiteiten. Zo wordt hij veelvuldig ingeschakeld om inboedels op te ruimen na een overlijden in Antwerpen of de omliggende gemeenten. Hierbij gaat Melvin discreet en met het nodige respect voor de overledene te werk en houdt hij rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Ook bij andere calamiteiten zoals brand- of waterschade schakelt u Melvin in voor al uw opruimingen in Antwerpen en omstreken. Hierbij voert hij indien nodig ook andere werken uit, zoals afbraakwerken of herstellingswerken. U heeft hierbij slechts één aanspreekpunt en hoeft niet telkens opnieuw uw pijnlijk verhaal te vertellen.

  • Inboedels opruimen na overlijden

  • Afbraak- en opruimingswerken na brandschade

  • Afbraak- en opruimingswerken na waterschade

  • Volledige of gedeeltelijke opruimingen

  • Opruimingen voor particulieren of bedrijven

  • Opruimen van tuinen

Bespreek de mogelijkheden met Melvin Bogers uit Brasschaat.