Bogers Opruimingen en Verhuizingen, uw verhuisfirma in Brasschaat

Een all-in-onebedrijf voor opruimingen, verhuizingen en reinigingen

Contacteer ons

Vlot verhuizen in Antwerpen en omstreken

Als verhuisfirma in Brasschaat helpt Bogers Opruimingen en Verhuizingen u met verhuizen in Antwerpen en de omliggende gemeenten. Bogers Opruimingen en Verhuizingen verhuist volledige inboedels naar alle locaties in België of in de buurlanden. Hierbij rekent u op hun inpakservice, u kunt er ook voor kiezen om alles zelf netjes in te pakken. Kenmerkend aan Bogers Opruimingen en Verhuizingen in Brasschaat is dat ze ook bijzondere inboedels verhuizen waartegenover andere verhuisfirma’s twijfelachtig staan.

  • Verhuisbedrijf voor volledige inboedels

  • Verhuisfirma voor kunst

  • Verhuisbedrijf voor piano’s en instrumenten

  • Zonnebanken verhuizen in Antwerpen en omstreken

  • Inclusief inpakservice

Verhuisfirma bij calamiteiten

Bogers Opruimingen en Verhuizingen is gespecialiseerd in het verhuizen van inboedels bij calamiteiten, bijvoorbeeld wanneer er brand- of waterschade is. Zaakvoerder Melvin speelt dan ook altijd kort op de bal en komt snel ter plaatse om uw verhuizing te regelen. Vooraleer er verdere schade optreedt, wordt de inboedel naar een tijdelijke stockageruimte gebracht of naar uw huidige verblijfplaats.

Opruimingen

INCLUSIEF REINIGING ACHTERAF

Bogers Opruimingen en Verhuizingen staat niet alleen garant voor een vlotte verhuizing in Antwerpen, maar gaat bovendien veel verder dan wat u van een klassiek verhuisbedrijf in Antwerpen verwacht. Zo staat hij bijvoorbeeld in voor de volledige opkuis na de verhuizing. Ook bij schadegevallen staat Melvin voor u klaar, waarbij hij de afbraak- en opruimingswerken voor zijn rekening neemt. Dit gaat bijvoorbeeld van het uitbreken van beschadigde muren tot het opnieuw plaatsen van Gyprocplaten en het schilderen. Hierdoor staat uw pand opnieuw klaar voor nieuwe bewoners, ongeacht of u er nu zelf intrekt of alles instapklaar wenst te maken voor nieuwe huurders.

Reken op Melvin Bogers voor uw verhuizing in Brasschaat, Antwerpen of omstreken.